RYGESTOPsEKSPERTEN

I mere end 30 år har øreakupunktur og senere hypnose, været en succesrig del af klinikken - du får et rygestop, der går hele vejen rundt og holder livet ud, hvis og når, du er klar!
RYGESTOPSHYPNOSEN HOS HYPNOSEVÆRKSTEDET

Vores RygeSTOPprogram med hypnose er gennemarbejdet, afprøvet og under stadig videreudvikling siden 2005.

Inden da behandlede Jan fra 1987 rygere med øreakupunktur, også med stor succes.

Faktisk ligger vores succesrate tæt på 90 % – og endda nær de 100, når vi ser på de, der uden betænkeligheder, vurderer sig selv som 100 % parate til rygestoppet.

Når du ringer, hjælper vi dig gerne med at afgøre, hvor klar du er – og giver dig vejledning i at blive så tæt på de 100 % når du kommer.

Så fortvivl ikke hvis du stadig holder af cigaretterne inderst inde, – så har du bare noget hjemmearbejde inden vi ses :-).

Stik i mod hvad man ofte læser på diverse rygestopsider, er rygetrang IKKE et spørgsmål om nikotintrang, for langt de fleste.

Derimod er 95 % af rygerne udelukkende afhængig af deres VANER & RITUALER.

Men husk, at 95 % af de, der ryger, faktisk er lette at afvænne, når blot de er nået dertil, hvor de mentalt oprigtigt ønsker rygestoppet  inderst inde.

Der findes derfor ikke en mere sikker måde end hypnose til at skabe en ægte forandring i følelseshjernen, hvor disse vaner er forankret.

Du kan, ved klikke på knappen SE HJEMMESIDEN, gå til  vores RygeSTOPside og se hvordan du kan afgøre om du er vane/ritualryger eller du har faktorer, der gør dig svær at afvænne.

Vi har undervejs modtaget undervisning hos nogle af verdens førende behandlere  inden for rygestophypnose og hypnoterapi generelt.

Du kan hos os vælge at få rygestoppet udført med hypnose i klinikken eller som skypehypnose – eller med øreakupunktur.

Ved at gå videre til Hypnoseværkstedets underside om  RYGESTOP  kan du se meget mere om psykologien bag et succesrigt rygestop generelt & vores behandling i praksis.