AKUPUNKTURVÆRKSTEDET

Klassisk akupunktur og ikke mindst øreakupunktur har siden Jan i slutningen 1980'erne stod i lære hos to af datidens akupunkturpionerer Kaj Nørgaard fyldt rigtig meget i klinikken...
OM KLINIKKEN MED AKUPUNKTUR OG REFLEXOLOGI BEHANDLING

Mere end 30 års erfaring med klassisk akupunktur, øreakupunktur, zoneterapi og andre refleksbehandlinger…

Hovedbehandlingsformen i klinikken er en moderne form for øreakupunktur, der er  effektiv, går dybt og samtidig kun kræver  få behandlinger.

Denne behandlingsform er på mange områder selv klassisk akupunktur overlegen 🙂.

Udover øreakupunktur kan du vælge mellem behandlinger med klassisk akupunktur, endepunktsakupunktur, håndakupunktur og andre akupunkturformer.

Som udgangspunkt behandles der med sterile engangsnåle, men du kan også vælge strøm, magnetkugler eller tryk, hvis du har det bedre med det.

Desuden behandler vi i over 30 år med zoneterapi – og især en en særlig udgave af zoneterapi, hvor vi primært behandler via zoner for den primitive del af hjernen og rygradens nerveforsyning – derved kan man behandle selv traumer der ligger dybt, også i de underbevidste lag.

I det hele taget kan du trygt regne med, at du hos os er i de bedste hænder.

Vi brænder for det vi gør, uanset hvilken behandlingsform du vælger og du kan også kombinere behandlingsformerne her med hypnose/hypnoterapi i Hypnoseværkstedet.

Du kan se meget mere både  på AKUPUNKTURVÆRKSTEDET og på siden: REFLEXVÆRKSTEDET.