DEN ALTERNATIVE E-BOGHANDEL

Lær at behandle dig selv med metoder hentet fra områder som hypnose., øreakupunktur, endepunktsakupunktur, håndakupunktur, selvhypnose, varme/kuldeterapi og planteudtræk...

Vi kunne ikke finde en udgivelsesform og salgskanal, der passede til vores E-hjemmebehandlingsmoduler og e-kursusbøger, hvor der er et element af supervision indbygget.

På den baggrund valgte vi selv at stå for hele processen, fra udarbejdelse til salg og sådan opstod Hjemmebehandlinger.dk som udgivelsesplatform – og den tilhørende e-boghandel, som du ser præsenteret her.

Den Alternative E-boghandel sælger  e- kursusbøger, hæfter og behandlingsmoduler der gør det muligt for dig at lære at behandle dig selv med de alternative metoder vi bruger til daglig i klinikkerne.

Du får behandlingsmoduler inden for  f.eks. hypnose, som du bare skal afspille og udføre ud fra anvisningerne – eller  e- kursusbøger/hæfter, der i en forenklet form lærer dig at udfører behandlinger med øreakupunktur og andre alternative metoder på dig selv eller en anden.

Bøger og moduler bygger på rigtig mange års erfaring  – og alt sammen er lagt til rette, så enhver kan udføre behandlingen og vel at mærke altid med os på sidelinjen i hele forløbet.

Alle udgivelser er lavet i standardformater og holdt i et prisleje, hvor enhver kan være med.